Over ons

N

Team van professionals

N

Jarenlange ervaring

N

Marktleider in Nederland

N

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Over ons

Hoe begon het avontuur TipTop eigenlijk? In het jaar 1997 richtten Osman en Denise Abbadi TipTop Schoonmaakdiensten op. Met een tweedehands bus, een ladder en een handvol schoonmaakmiddelen richtten zij zich met veel bevlogenheid op glasbewassing gericht op de particuliere markt. Wat begon in de begin jaren als eenmanszaak, groeide in de jaren daarop al snel uit tot een regionaal en zelfs landelijk speler. TipTop is inmiddels uitgegroeid tot de TipTop groep waar TipTop Schoonmaakdiensten BV, TipTop personeelsdiensten BV en TipTop producten BV onder vallen deze inmiddels een levendige ondernemingen tellen samen ruim 200 enthousiaste en professionele medewerkers. TipTop is tevens landelijk een begrip geworden op het gebied van zonnepanelen reinigen! Meer info of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons op!
Bus

Zonnepanelen laten reinigen voor particulieren

Het reinigen van zonnepanelen doen wij niet alleen voor bedrijven maar zeer zeker ook voor particulieren. Schone panelen leveren meer rendement op en zorgen voor een langere levensduur van uw panelen. Op de lange termijn is dit dus zeker goed voor uw portemonnee!

Bij particulieren maken wij in de meeste gevallen geen gebruik van inzet van onze ‘robot’. Dit omdat het te reinigen oppervlak hiervoor doorgaans te klein is. Het reinigen gebeurt met behulp van een telescoopsteel, osmosewater (= kalkvrij water) en een heel zachte borstel.

ONZE KLANTEN OVER ONS

TipTop ontzorgd al jaren klanten op het gebied van zonnepanelen reinigen
{
“TipTop is een vriendelijk bedrijf waarmee het prima zaken doen is”
Ros
klant
{
“Afspraken worden nagekomen, medewerkers zijn netjes en vriendelijk. “
Smit
klant
{
“TipTop komt jaarlijks bij ons na volle tevredenheid bij ons de zonnepanelen reinigen. Ik kan ze aan een ieder aanraden!”
J. Boerssen
klant
{
“Wij werken nu al een aantal jaren met TipTop en ervaren ze als flexibel, accuraat en klantvriendelijk”
Van den Berg
klant